jueves, 2 de junio de 2011

EL BARÇA , GUANYADOR DE LA UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2011

El barça ha tornat a guanyar la Champions al mític estadi de Wembley. I a tornat a ser contra l'incansable Manchester United, però aquest a tornat a ser víctima del joc impressionant del Barça i han acabat perdent per 3-1 però el Barça podría haver marcat 4 o 5 gols tranquilament.
I com no va marcar el trident MVP, format per Messi, Pedro i Villa. L'únic gol del United el va marcar Wayne Rooney, el millor jugador amb molta diferència de l'equip anglès.
Aquest partit, com ha anunciat Sir Alex Fergusson, ha sigut el millor de la dècada. I crec que pasarà de generació en generació perquè és un partit digne de ser recordat per sempre més.
Gràcies a això el Barça té dret a participar en la Supercopa d'Europa, on jugarà contra el Porto, i al Mundialet de Clubs on es preveu una final entre el Barça i el Santos...
El millor gest d'humanitat del partit va ser que el capità del Barça, en Carles Puyol, va cedir el seu braçalet de caiptà a Eric Abidal que va ser l'encarregat d'aixecar el prestigiós trofeu.
L'anny 2012 la final de la Champions és a l'Allianz Arena de Munich. El barça tornarà ? De moment no ho sabem així que serà millor disfrutar el que estem vivint ara ... 







No hay comentarios:

Publicar un comentario