martes, 15 de marzo de 2011

Pedro García Aguado ( el germà gran )






Pedro García Aguado

" Les drogues m'han tret els millors anys de la meva vida"



Pedro García Aguado és un presentador de la cadena tel.levisiva Cuatro, on hi fà el programa ' el hermano mayor' que García ajuda a nois/es problemàtics per intentar-los reconduïr, és a dir, intentar canviar la seva conducta.
Però abans d'això ell va ser un waterpolista va aconseguir un llarg palmarès,els  campionats del món de Fukuoka (2001) i Perth (1998), i medalles olímpiques on hi predominen les de plata en els Jocs de Barcelona (1992) i en els Jocs Olímpics d'Atlanta (1996) etc. Però en l'etapa final de la seva carrera  es va contagiar de l'embient d'eufòria, celebració i va començar a beure i prendre drogues d'una manera desmesurada" jo creia que consumir drogues i beure era molt normal sent un esportista d'èl.lit" i va caure en la drogodependècia. " Les drogues m'han tret els millors anys de la meva vida".Per culpa d'aquest problema el seu millor amic, Jesús Rollán, es va suicidar perquè també va caure en les drogues però no va poder aguantar tant com García.
Aleshores, García, va entrar en un centre de desintoxicació i va decidir fer-se terapeuta.
Ell recomana als joves que no caigin en el mateix forat perquè podríem perdre els millors anys de les nostres vides.
L'any 2010 va venir a fer una xerrada  al teatre el Kursaal de Montcada Bifurcació a explicar el problema que va tenir amb les drogues i va ser molt constructiva per a tothom.
Des d'aquí us recomanem que intenteu veure el seu programa de cada divendres que emet la cadena Cuatro a les 21 30 h. És una possibilitat molt bona d'aprendre dels errors.




12 de Març de 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario